Domaplasma® IQ450 zuivert de lucht en elimineert elk virus.
Alles in één!

IQ450


EAN: 8718754450126


 • Luchtzuivering met hoog rendement
 • VDE gekeurd
 • Hoog rendement kook geurvernietiging >90%
  vernietiging van virussen
  micro-organismen, kiemen
  schimmelsporen, pollen etc.
 • Zelfstandig AAN/UIT schakelend
  35 Pa = inschakelen < 10 Pa = uitschakelen
  Zoals gebruikelijk de afzuigkap inschakelen op de middelste stand.
 • Afmeting Domaplasma unit H400xB202xD182 mm
 • Schachtmaat inwendig minimale breedte 245 x diepte 190 mm
  Installatie breedte min. 245 mm
  Installatie hoogte min. 400 mm
  Installatie diepte min. 190 mm
  Advies WCD > 405 mm
 • Toepasbaar op ventilatoren van circa 400 tot 650 m3/h.
  (Exclusief de intensiefstand)
 • Voltage: 220/240V-50/60Hz / (C14).
 • Max. energiegebruik: <20 W
 • Netto gewicht: 4.5 kg
 • Bruto gewicht: 6.0 kg
 • Afmeting verpakking: H280xB470xD300 mm
IQ450_vrij_1024x768.jpg
small-dots.png

KLIK HIERONDER OM DE PRODUCTINFORMATIE TE DOWNLOADEN

Gebruikers- en montage handleiding

KLIK HIER

Zeer efficiënt

Domaplasma® elimineert kookgeur en 100% van de levende micro-organismen zoals virussen en bacteriën.

Goed getest!

De Domaplasma® luchtzuivering apparatuur is gecertificeerd door het officiële Applus-laboratorium op elektrische veiligheid en EMC-compatibiliteit . De effectiviteit bij het desinfecteren van virussen en bacteriën is gecertificeerd door de UPC. Als enige op de markt is de operationele veiligheid van onze apparatuur volledig gecertificeerd door het VDE-Instituut te Offenbach (D).

Organisch

De Domaplasma® Technologie is gebaseerd op veranderingen in de aggregatietoestand van materie door de distributie van energie, waarbij luchtdeeltjes worden getransformeerd en hydroxyl- en zuurstofradicalen hun chemische structuren herschikken om aanwezige luchtverontreinigende stoffen te vernietigen, inclusief alle virussen en overige micro-organismen. Direct na dit proces zullen zich als emissie product weer onschadelijke moleculen vormen, zoals water (H2O), kooldioxide, zuurstof en water.

Diverse modellen beschikbaar

Het assortiment van luchtzuiverings-apparatuur inclusief de Domaplasma®-technologie die beschikbaar is in de IQ-series is ontworpen voor een breed scala aan toepassingen, zowel op persoonlijk- als op zakelijk- en professioneel niveau.

NOGMAALS ALLE VOORDELEN OP EEN RIJTJE!


1.
Met de - voor een gehele familie plasmafilter modellen - unieke VDE- en CB certificeringen biedt het Domaplasma® systeem de volkomen veilige en ultieme oplossing voor optimaal schone lucht in huis. (DIN EN 60335-2-65 VDE: Veiligheid van elektrische huishoudelijke apparaten; deel 2-65: buitengewone eisen voor luchtreinigingsapparatuur).
2.
Domaplasma®-plasmafilters zijn onderhoudsarm en vervaardigd van hoogwaardige en grotendeels herbruikbare materialen. Na jarenlang gebruik zijn ze door het demontabele concept zelfs eenvoudig en voor relatief lage kosten te reviseren.
3.
Domaplasma BV, inmiddels meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van luchtreinigingsoplossingen voor huishouden en Horeca, ontwikkelt en produceert Domaplasma® luchtzuiverings-systemen volledig in eigen beheer, (Dutch design, made in Germany), desgewenst seriematig voor uw eigen designs en producten ook in maatwerkoplossingen.
4.
De unieke Domaplasma® lage temperatuur-plasmatechnologie is zeer effectief, veelzijdig inzetbaar en uiterst “energie-efficiënt”.
5.
De hightech keramische Domaplasma® elektroden hebben een zeer laag energieverbruik van minder dan 20 watt/uur. De Domaplasma®-IQ450 bezit een eigen AAN/UIT besturing op basis van een uiterst gevoelige inwendige druksensor
6.
De Domaplasma®-filter wordt (in)direct gemonteerd op de 150 mm uitblaasopening van de (recirculatie) afzuigkap