Domaplasma® Zuivert de lucht en elimineert elk virus. Alles in één!

Reeds sinds 2005 maken wij afzuigapparatuur voor het reinigen en zuiveren van de lucht.

Dankzij onze jarenlange samenwerking met architecten, designers, (keuken)dealers, fabrikanten en installateurs spreken wij de taal van de professionele markt. We kennen de ins en out, de gevoeligheden en juist ook de vele mogelijkheden. De gecertificeerde Domaplasma producten zijn uitermate geschikt in combinatie met verschillende merken en modellen recirculatie afzuigkappen en overige (luchtbehandeling) systemen. Zo worden onze systemen ook veelvuldig toegepast in (professionele) kookscholen en kleinere bedrijfskantines en worden steeds meer gezien in de lichte horecabedrijven, zoals lunchrooms en petit restaurants. De chef-kok kan bijvoorbeeld dankzij de perfecte werking van het Domaplasma systeem, zelfs naast of tussen zijn gasten kokkerellen. Daarnaast is de non-virale werking van onze systemen een extra veiligheid voor de gasten.

Mini-Domaplasma-Fan
small-dots.png

Zeer efficiënt

Domaplasma® elimineert geurtjes en 100% van de levende micro-organismen zoals virussen en bacteriën die allemaal infectieziekten kunnen overdragen.

Goed getest!

De Domaplasma® luchtzuivering apparatuur is gecertificeerd door het officiële Applus-laboratorium op elektrische veiligheid en EMC-compatibiliteit . De effectiviteit bij ontgeuring, het desinfecteren van virussen en bacteriën is gecertificeerd door de UPC. Als enige op de markt is de operationele veiligheid van onze apparatuur volledig gecertificeerd door het VDE-Instituut te Offenbach (D).

Organisch

De Domaplasma® Technologie is gebaseerd op veranderingen in de aggregatietoestand van materie door de distributie van energie, waarbij luchtdeeltjes worden getransformeerd en hydroxyl- en zuurstofradicalen hun chemische structuren herschikken om aanwezige luchtverontreinigende stoffen te vernietigen, inclusief alle virussen en overige micro-organismen. Direct na dit proces zullen zich als emissie product weer onschadelijke moleculen vormen, zoals water (H2O), kooldioxide, zuurstof en water.

Diverse maatwerk modellen mogelijk

Het assortiment van maatwerk luchtzuiverings-apparatuur inclusief de Domaplasma®-technologie is oneindig groot!. Uw specifieke luchtzuivering apparatuur wordt in nauwe samenwerking met u ontworpen en uiteindelijke gebouwd. Uw wens is onze opdracht.

Domaplasma® apparaten

Wilt u in een veilige omgeving verblijven zonder te veel geurtjes, gevaarlijke virussen en bacteriën? Domaplasma® is 100% veilig.

Domaplasma-Dp4-Special.jpg
Domaplasma-Dp3-Special-2.jpg

Domaplasma® apparaten

In alle maatvoeringen verkrijgbaar, voor de particuliere, zakelijk en industriele klanten zijn er onbeperkte mogelijkeheden

Zelfdiagnose

Een veelheid aan ingebouwde sensoren bewaakt continu de luchtkwaliteit en schakelt de luchtzuivering automatisch in zodat u er zeker van kunt zijn dat de luchtkwaliteit continu wordt beoordeeld en geregeld om ervoor te zorgen dat er altijd schone lucht circuleert.

Domaplasma-Dp5-Special.jpg
small-dots.png

Voordelen van Domaplasma® luchtzuiveringstechnologie

1.
Onbegrensde mogelijkheden. Met Domaplasma® zijn wij in staat uw wensen te vervullen.
2.
Na verloop van tijd verzadigen luchtfilters veelal. De Domaplasma®-modellen zijn zelfreinigend.
3.
Voorfilters kunnen worden gerecycled door het uit te wassen wanneer het apparaat een waarschuwingssignaal weergeeft.
4.
Het geïntegreerde katalysator materiaal wordt automatisch gereinigd door het proces van het Domaplasma®-systeem en behoeft de eerste jaren geen onderhoud of niet te worden vervangen of gereinigd in tegenstelling tot veel filter-apparatuur die elke 3-6 maanden moeten worden vervangen.
5.
De symbiose tussen de verschillende filtertechnologieën, onder de juiste gebruiksomstandigheden, verlengt de levensduur van het Katalysator materiaal, waardoor vervanging op lange termijn wordt vermeden. In de slechtste gebruiksomstandigheden strekt het zich uit tot minimaal 24 maanden in vergelijking met de marktstandaard van 3 tot 9 maanden.
6.
Met de Domaplasma® technologie wordt niet alleen de lucht volledig gezuiverd, maar bacteriën en virussen worden ook verwijderd van vaste oppervlakken*.
7.
De elektrische veiligheid en EMC-compatibiliteit is gecertificeerd door het officiële Applus-laboratorium.
8.
De effectiviteit bij de ontgeuring, desinfecteren van virussen en bacteriën is gecertificeerd door de UPC. Als enige op de markt is de operationele veiligheid van onze apparatuur volledig gecertificeerd door het VDE-Instituut te Offenbach (D).
7843965.jpg