Afzuigkappen gecombineerd met Domaplasma® luchtzuivering.
Zuivert de lucht en elimineert naast geur ook virussen & bacteriën.

Alaro_DMU_122_KM_ZW (1988X1330).jpg

Domaplasma® produceert in eigen beheer een geheel eigen lijn afzuigkappen cq. wasemkappen.

Waarmee Domaplasma® de absolute top van de keukenmarkt wordt bediend. Er worden zowel standaard als klant specifieke componenten gebruikt waardoor veelal sprake is van maatwerk. Het is een geheel eigen product, vervaardigd op basis van een eigen design. Deze afzuigkappen worden stuk voor stuk - grotendeels met de hand - in haar eigen fabriek door Domaplasma® vervaardigd.

small-dots.png

Samen met haar toeleveranciers heeft Domaplasma® de gezamenlijke kennis en ervaring vertaald naar het huidige product.

De absolute top in wasemschouwen ten behoeve van particuliere- en professionele keukens; een nieuwe generatie wasemkappen met een geheel eigen dimensie. Het design, de functionaliteit en de uitvoering van de Domaplasma® wasemschouwen zijn van hoge klasse. Het gaat feitelijk om maatwerk producten, er zijn geen grote series, ze worden per stuk gebouwd, het zijn veelal dan ook unica.

aXiair Alaro DMU onderbouw Domaplasma afzuigkap opgehangen aan 6 x kabels en LED verlichting 2720x720x370 (Custom).JPG
small-dots.png
aXiair_DME_Inbouw_Maatwerk

Reeds sinds 2004 maken wij afzuigapparatuur voor het reinigen en zuiveren van de lucht.

Door het gebruik van verschillende technieken, vooruitstrevende technologieën en de hoogste kwaliteit materialen is van iedere Domaplasma® wasemschouw, qua design en specifieke kenmerken, samen met u iets heel bijzonders te maken. Kortom: een kwalitatief buitengewoon hoogwaardig product dat wordt pasgemaakt op en voldoet aan alle mogelijke wensen van de terecht veeleisende klant. Er zijn vanaf het modeljaar 2013 enkele nieuwe zeer complete modelreeksen Domaplasma® wasemschouwen in productie.

small-dots.png

De Alaro in diverse ontwerpen zoals DME plafondinbouw- en DMU onderbouwmodellen.

Alle actuele modellen zijn voorzien van veelal dimbare warm-witte LED-verlichting en leverbaar in standaard breedtes van 90 tot en met 210 centimeter (waarbij het model Alaro als maatwerk, op uw aanvraag en met relatief korte levertijden, in afmetingen tot 300 en zelfs in een aantal gevallen tot 400 cm breed mogelijk is). De Domaplasma® wasemschouwen worden standaard geleverd in roestvaststaal 304 fijn geborsteld, maar kunnen desgewenst en tegen meerprijs ook gemoffeld worden in alle denkbare RAL-kleuren, waaronder ook diverse metallic uitvoeringen..

aXiair_Alaro_W150
small-dots.png
Bergundthal 2011-12-12 011 [1024x768].jpg

De fraaie Domaplasma® bediening, extra veel comfort en mogelijkheden wordt u geboden met de speciale Sensi-aXi bediening:

het Sensi-aXi bedieningspaneel van de Domaplasma® wasemschouwen is voorzien van diverse (instelbare) functies en led indicatie, activering van elke gewenste functie door slechts een lichte aanraking, alle functies zijn door de gebruiker zelf eenvoudig te programmeren. 0 - 9 snelheidstanden; de maximum, nominaal- en minimum snelheid is eenvoudig instelbaar, dimbaarheid functie t.b.v. de warm-witte Domaplasma® LED-verlichting. Voorzien van vetfilter indicaties met signalering na respectievelijk 30 en 120 draaiuren (zelf instelbaar en te resetten). Naloopventilatie met instelmogelijkheden van 3 tot 27 minuten. Geheel vlak ingebouwd en daardoor een zeer hygiënisch, simpel en snel te reinigen oppervlak van het bedieningspaneel. Door het ontbreken van bewegende onderdelen is de bediening vergaand storingsongevoelig

small-dots.png

Professionele, efficiënte, mooie, exclusieve en vlamdoorslagvaste Turbulair© vetfilters:

Naast de voor de hand liggende functie van het onttrekken van olie- en vetdeeltjes uit de lucht bestaat er steeds meer aandacht voor het design van de vetfilter. Doordat de exclusief vervaardigde Turbulair© rvs vetfilters geheel uit hoogwaardig bestekkwaliteit 18/10 roestvaststaal worden vervaardigd, zijn ze fraai om te zien en daarnaast ook volledig vaatwasser bestendig. Bij deze zgn. “wervelstroomfilters” of ook wel “labyrint” filters, wordt de luchtstroom verplaatst door een labyrint van rvs filterlamellen; vanwege de geforceerde centrifugale werking blijft het grootste deel van de vet- & oliedeeltjes achter in de onderste “lamelgootjes” van de filter. Groot voordeel van deze unieke wijze van luchtreiniging is dat ook bij sterk vervuilde filters vrijwel geen extra luchtweerstand ontstaat; tevens zijn de vetfilters door het unieke ontwerp als enige vetfilter op de huishoudelijke markt vlamdoorslagvast (UL-keurmerk)! Bij normaal gebruik en onderhoud worden de goede werking en de levensduur van de filter levenslang gegarandeerd.

aXiair_Turbulairfilters + Hyabsorb
small-dots.png
aXiair_bedieningspaneel

De succesvolle Domaplasma® DMU reeks is uitstekend geschikt voor maatwerkvraagstukken.

Naast de standaard bouwreeks 90cm tot en met 180cm voert maatwerk de boventoon, 2400cm en of in een andere kleur is niet uitzonderlijk. Voorzien van meerdere 1.060 m3/h ventilatoren en Domaplasma® luchtzuivering units vindt dit model zijn weg in de particuliere- en professionele markt.

small-dots.png

De Aledo, vrij hangend in volle glorie

De Aledo is naast haar dubbele ledverlichtingspanelen voorzien met de Domaplasma® luchtzuivering. Dat maakt hem elegant en een functioneel in de ieder keuken. De Aledo is verkrijgbaar met zwart- en wit glas. Domaplasma® afzuigkappen zijn in staat om de lucht >90% te reinigen van de meeste (kook) geuren.

aXiair_Aledo_DPH_12060_Zwart
small-dots.png
aXiair_Alaro_DMU_3DpH-197x102x57 .jpg

De DMU reeks is uitstekend geschikt voor professionele markt.

Vestiging- of vergunningsproblemen? Klantgerichte oplossingen zijn voor Domaplasma® dagelijks werk. De DMU reeks is voorzien van meerdere 1.060 m3/h ventilatoren en Domaplasma® luchtzuivering units

small-dots.png

De Alaro DME, plafond- inbouw afzuigkap

De Alaro DME (plafond) inbouw afzuigkappen zijn voorzien van veelal dimbare warm-witte LED-verlichting en leverbaar in standaard breedtes van 90 tot en met 210 centimeter De Alaro inbouw afzuigkap leent zich uitstekend voor maatwerk.

aXiair_Alaro_DME_182x72_1024x768.jpg
small-dots.png

Zeer efficiënt

Domaplasma® afzuigkappen elimineren naast de bak- en kook geuren 100% van de levende micro-organismen zoals virussen en bacteriën die allemaal infectieziekten kunnen overdragen.

Goed getest!

Afzuigkappen gecombineerd met Domaplasma® luchtzuivering apparatuur is gecertificeerd door het officiële Applus-laboratorium op elektrische veiligheid en EMC-compatibiliteit .De effectiviteit bij het desinfecteren van virussen en bacteriën is gecertificeerd door de UPC. Als enige op de markt is de operationele veiligheid van onze apparatuur volledig gecertificeerd door het VDE-Instituut te Offenbach (D).

Organisch

De Domplasma® luchtzuiveringstechnologie is gebaseerd op veranderingen in de aggregatietoestand van materie door de distributie van energie, waarbij luchtdeeltjes worden getransformeerd en hydroxyl- en zuurstofradicalen hun chemische structuren herschikken om aanwezige luchtverontreinigende stoffen te vernietigen, inclusief alle virussen en overige micro-organismen. Direct na dit proces zullen zich als emissie product weer onschadelijke moleculen vormen, zoals water (H2O), kooldioxide, zuurstof en water.

Diverse modellen beschikbaar

Het assortiment afzuigkappen in combinatie met de luchtzuiveringsapparatuur van Domaplasma®-technologie is ontworpen voor een breed scala aan toepassingen, op zowel persoonlijk-, zakelijk- en professioneel niveau. De afzuigkappen zijn naast de standaard afmetingen van 90, 100, 120, 150, 200cm ook in maatwerk verkrijgbaar. Uw wens is onze uitdaging!
small-dots.png

Voordelen van Domaplasma® afzuigkappen.

1.
Afmetingen in mm van 900 x 550 x 75 (alsmede in breedtes 1000, 1200, 1500, 1800) en maatwerk Capaciteit v.a. Max. 1.060 m³/h per toegepaste EBM-unit; wereldmarktleider in ventilatoren
2.
Max. vermogen, totaal: 355 W per ventilator + aantal LED's à 3,5 W Geluidsniveau ± 31 – 56 dB(A)
3.
Bediening sensi-aXi bedieningspaneel Afstandsbediening is optioneel
4.
Vetfilters Turbulair® RVS vaatwasserbestendig, wervelstroom 40 x 20 cm Verlichting is traploos dimbare warmwitte 3200K Hypower LED verlichting
5.
Schacht (en) in hoogte instelbaar Geschikt voor recirculatie met Domaplasma® luchtzuiveringstechnologie
6.
Optioneel geschikt voor luchtafvoer Kookzone max. ± afhankelijk van de gekozen kap, advies op aanvraag
7.
Boven werkblad 650-800 mm of op navraag en type afzuigkap Plafondhoogte toepasbaar op diverse hoogte, op navraag .
DMU kookstudio Texel